جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم
سرخط خبرها

نیم نگاهی به اهمیت لباس ورزشکاران به بهانه انتشار عکسی از پیراهن تیم فوتبال چوکا تالش

  • کد خبر: ۸۸۳۰۵
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۳
نیم نگاهی به اهمیت لباس ورزشکاران به بهانه انتشار عکسی از پیراهن تیم فوتبال چوکا تالش
چیزی که کم است شفاف بودن رقابت طراحان در مسابقه طراحی لباس ورزشکاران است؛ مفقود شدن طرح برخی از طراحان و ده‌ها چالش دیگری که فرمالیته بودن مسابقه و رقابت طراحی لباس برای ورزشکاران را به اثبات می‌رساند.

الهام حبشی | شهرآرانیوز؛ سال‌های زیادی است که بحث طراحی‌های بدقواره و عجیب و غریب لباس ورزشکاران ایرانی، داغ است. در ایران هنرمندان خوش ذوق و با سلیقه کم نداریم، اما متأسفانه مسئولان کوچک‌ترین فرصتی برای ارائه هنر این عزیزان در نظر نمی‌گیرند. فارغ از اینکه این طرح‌ها قرار است مقابل چشم و دوربین جهانیان ظاهر شود و اقتدار و شکوهِ ایران و ایرانی را به رخ بکشد.

چند سال پیش بود که با رونمایی لباس ورزشکاران عازم المپیک، پچ پچ‌های کاربران فضای مجازی به غوغایی بزرگ و حرف لباس تیم ملی، به کلام هر مجلسی تبدیل شد. این گونه بود که اعتراض‌های عمومی به لباس کاروان ایرانیان شدت گرفت و طراحانی که طرح هایشان در رقابت رد شده بود، طرح‌های خود را در فضای مجازی منتشر کردند و اتفاقا با کلی واکنش مثبت همراه شد. همین شد که مدیران کاروان تصمیم جدیدی گرفتند و لباس ورزشکاران را تا حدی تغییر دادند. با این حال باز هم پوشش ورزشکاران ایرانی در المپیک تحفه دندان گیری نبود.

این اتفاق دوباره امسال هم تکرار شد. لباسی که بانوان ورزشکار ایرانی در المپیک ۲۰۲۱ بر تن کرده بودند، هیچ شباهتی به لباس یک ورزشکار نداشت. پیراهنی با سرشانه‌ای آویز و زائد، آستین‌های گشاد و دامنی چین دار که بیشتر مناسب مجالس دورهمی زنانه است. لباس آقایان هم یک کت وشلوار ساده و بدون کوچک‌ترین طرح و نمادی بود، حالا انتشار طرحی از لباس تیم فوتبال چوکاتالش، دوباره موضوع طراحی لباس را به جریان انداخته است. تصویر طراحی شده روی این پیراهن از آرم و لوگوی این تیم الهام گرفته شده است.

یک تمام رخ با ابهت از صورت عقابی سبز و سپید که تمیز، شکیل و ساده روی لباس قرار گرفته است. تیمی که لقب ورزشگاهش با عنوان «قلعه عقاب ها» شهرت یافته است. تیم چوکاتالش که امسال در لیگ دسته دو کشور حضور دارد، باشگاهی متعلق به شهرستان تالش است و با این طراحی ثابت می‌کند که کشور ما طراح و هنرمند کاربلد کم ندارد.

چیزی که کم است شفاف بودن رقابت طراحان در مسابقه طراحی لباس ورزشکاران است؛ مفقود شدن طرح برخی از طراحان و ده‌ها چالش دیگری که فرمالیته بودن مسابقه و رقابت طراحی لباس برای ورزشکاران را به اثبات می‌رساند. بازنشر این تصویر واکنش‌های متفاوتی را هم در شبکه‌های اجتماعی در پی داشت؛ از «دمشون گرم. واقعا وقت گذاشتن.» تا «اتفاق مثبتیه. اما راه داره تا خیلی جذاب‌تر بشه.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->